Referenssit

Muun muassa heille olemme järjestäneet kielikoulutuksia:

Sertifikaatit:

Asiakkaamme kertovat:

Yrityksemme on järjestänyt englannin kielen koulutusta vuosien varrella monien yhteistyökumppaneiden kanssa. Koskaan mikään muu yhteistyökumppani kuin PFC English Oy Ltd ei ole saanut osallistujiltamme yhtä varauksetonta positiivista palautetta. Koko kielikoulutusprosessi toimii ammattitaitoisesti, osallistujien testaus, tunteihin valmistautuminen sekä opetustunnit toteutetaan huolella eikä raportointiakaan unohdeta. Osallistujien motivaatio on pysynyt korkealla alusta alkaen ja kielitaito kehittyy.

 

Eija Potinkara
ent. Human Resources Manager
JohnsonDiversey

Paul Currie on valmentanut yrityksemme henkilökuntaa jo yli kymmenen vuoden ajan. Vuodesta toiseen hän on pystynyt luomaan oppitunneille innostavan ilmapiirin ja monipuolisen sisällön. Viikoittaisten oppituntien lisäksi olemme järjestäneet yhdessä lukuisia intensiivivalmennuksia sekä koti- että ulkomailla. Kurssilaisten palautteet sekä päivien organisoinnista että sisällöistä ovat aina olleet erinomaisia.

Voimme lämpimästi suositella PFC English Oy:tä sekä Paul Currieta yhteistyökumppaniksi henkilökunnan pitkäjänteisessä kehittämistyössä.

 

Hannele Leino
ent. kehittämispäällikkö
Elektroskandia Oy

Työpaikallani on järjestetty Englannin kielen pienryhmäopetusta jo useita vuosia. Kurssi on ollut yksi mielenkiintoisimmista, joilla olen ollut. Paul Currie on pedagoginen, ammattitaitoinen ja innostava opettaja. Tunneilla käytetään monipuolisia menetelmiä kielen oppimiseen huomioiden kukin opiskelija yksilönä. Järjestelmällinen, osallistava opetustyyli helpottaa ryhmässä oppimista. Rennon viikoittaisen kurssituokion kautta olen saanut opiskelusta irti paljon hyviä kokemuksia Englannin kielen parissa.  Suosittelen lämpimästi.

 

Terttu  S, Hyvinkää  

Nämä tunnit ovat olleet hyödyllisiä perusasioiden kertaamisessa ja pienten virheiden korjaamisessa kielioppissa, lausumisessa ja kirjoittamisessa.

 

T.S, Hyvinkää

Olen käyttänyt PFC English Oy Ltd:n kielenopetuspalveluja muutaman vuoden ajan.Tarkoituksenani on ollut vahvistaa peruskielitaitoani ja syventää sitä työssäni tarvittavaan erikoisosaamiseen. Opetus on ollut erittäin vaativaa, ammattitaitoista ja kannustavaa. Englannin kielen taitoni on muutaman vuoden aikana (2t /vko) parantunut aivan oleellisesti. Mielestäni olen intensiivisessä opetuksessa oppinut enemmän kuin koko elämäni aikana aikaisemmin.

Olen tietysti itse ollut erittäin aktiivinen ja motivoitunut, kiitos asiansa osaavan opettajan. Hinta-/laatusuhde on mielestäni todella kohdallaan.

 

Jari Tanskanen
ent. Product Manager
Versowood Group

Paul on aito kielen puhuja. Koen, että keskustelussa on tärkeää oppia kuulemaan aitoa syntyperäisen ääntämistä. Hän on innostava opettaja. Hän korjaa ja neuvoo tekemäni kielivirheet ystävällisesti ja rakentavasti. Ryhmässä hän pyrkii ottamaan mahdollisuuksien mukaan huomioon jokaisen yksilöllisen osaamistason sekä ammatilliset kielenkäyttöä vaativat tilanteet. Oppitunneilla hän käyttää monipuolisesti erilaisia opetusmenetelmiä siten, että vieraan kielen puhuminen, kirjoittaminen ja kuullun ymmärtäminen saavat tasapuolisesti harjoitusta. Oppitunnit ovat hyväntuulisia ja sinne on aina kiva tulla.

 

MaPe Hyvinkää

Mukava kurssi. Työviikon parasta aikaa ja opetusta huumorilla!

 

A.O, Hyvinkää

Tunneilla on mukavaa.

 

Paula, Hyvinkää

Hyvä opettaja, joka haluaa, että kaikki oppii.

 

Jani K, Riihimäki